Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar: neviem ako ti to lepsie napisat aby som zase nedostala hviezdicky... ja som to vyriesila len na zaklade lubiqovej rady ...
(...deti nema***** )
17.09.12 11:12:33 - zavinacmia : ....musela som si nejako poradit sama
Do travy si mozem akurat tak lahnut, ale teraz v septembri by to uz velmi zdrave nebolo.
Mia, ako to radil Lubiq sa mi nedari. A moje deti - jedno este poriadne nerozprava a druhe by mi odpovedalo na otazku co to je, ze hrad :-).
[16.09.12 22:02:25] Ja mam presne ten isty problem ako @mia.Zajedam tycinky orieskami :-D Ale asi mi ich niekto kradne,alebo co...ani neviem ci som ich mal 403,1739,alebo nieco medzi tym? Naukladam si ich po dva,presne podla navodu a chumem ale heslo stale nevidim...Tak,kde robim chybu??
dajan sa ti povie nevysiluj.... jasny pre niekoho kto to vyriesil... nie jeden ale niekolko sposobov som si jasne vysvetlila podla obrazku ale nic mi nevyslo ... neviem ako inak moze byt este inak... takze som dolustila....
Mirach: Veliká, galaktická gratulace !!! Na Andromedě už chystají slavobrány ;) ... podle mě jsi svého druhu vítěz, protože jsi to proletěla v nejkratším čase a kdyby ses se mnou nezapovídala v tom bratislavském baru, byla bys v cíli mnohem dřív
p.vr. Nestříhej, neposouvej, nepřetáčej, nechej tak jak je, nepřepínej ;) a hlavně - pátrej po tom, co by mohly znamenat váhy...a pak je použij
@mia: podle všeho jsi na správném místě, ale tam to děláš špatně, ten postup je velmi originální a je jasně popsán na skrini...tak tolik nevyšiluj a zkus jinak...držím palčeky
Stve ma to strasne, pretoze viem vsetko co by som mala vediet aby som vyriesila tuto hadanku, ale jednoducho si logicky neviem spojit jednoznacne riesenie s obrazkom na skrini :-(
[15.09.12 22:51:27] uz som mala aj nejaku formu sachovnice ...
...takze zjavne som nepochopila na zaklade coho mam vyberat tie orechy alebo tycinky... z coho si mam vydedukovat ten vyber ked asi zjavne nejdu za sebou....
[15.09.12 22:46:49] no asi to bude zle, a asi to stale robim zle, ked mi ta stvrta kopka nevysla! lenze ja uz neviem ako inak to mam robit... skusala som to hadam vsetkymi sposobmi...
vacsinou mi nevyjde ani ta prva kopka.... ja uz vazne nerozuniem...
skusam to riesit len "403", skusam to riesit so 403 aj s ztym zvyskom, skusam len ten zvysok ... pisem to co je na skrini vsetkymi moznymi aj nemoznymi sposobmi, z hora , zdola, z lava doprava, z prava dolava... vsetky varianty ale stale to robim zle...
@mia: nechápem, ak máš 3 písmená tak už musíš byť dosť ďaleko nato aby si vedela ako máš pokračovať. Ak si ich získala správnou metódou tak len pokračuj. A možno je to celé zle. Môj rýchlokurz bol jasný a výstižný...
Pekny vecer vsetkym a vopred prijmite moje ospravedlnenie ze obtazujem stale dokola s tym istym....
Mam hadam uplny navod, viem co znamena sipka, aj ako by som mala asi ist (preto asi lebo som vyskusala vsetky varianty)... viem co znamena obrazok- podla neho som to spravila asi tiez vsetkymi sposobmi....viem akym sposobom by som mala dostat konecne heslo ...a vsetko to tu bolo omielane nespocetne vela krat, ale jednoducho mne este ANI RAZ nevyslo nic suvisle...ked mi vyjde co i len jedno pismeno sa tesim (uz som si prizvala aj pomoc no nic) takze by som bola vdacna keby mi niekto povedal pripadne mozne chyby ktore asi robim!!! dakujem