Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dajan: v CR prohibicia, v SK zakaz dovozu, v PL je to tiez biedne, tak som sa vybral do AT.. tu je len gosser pivo a kedze sa s tym nedaju umyvat okna na aute, asi sa to da pit..
som najako slabo naladeny na spravny vyber pismen..a bez toho sa do baru nedostanem, dufam ze sa zatial neuchlastas k smrti ;)
mia: bol som v parku ale nenasiel som ta..pytal som sa na teba (nastastie som si vytlacil tvoju fotku z kniznice) a niektori ludia ta podla fotky spoznali, tak mi vedli poradit kam si isla.. ale presiel som cely park.. isiel som aj dolava, aj doprava, ale nepodarilo sa mi ta najst..skoro som v tom parku zabludil, ale nastastie som si znacil cestu kadial som presiel..ja som sa uz vratil domov ale pevne verim ze ta nezozrali vlke, kedze som ta tam nenasiel...
@mia: hezkej večer, rád tě zas vidím, juj..jak bych ti rád pomoh, ale věř, že už se toho fakt říct víc nedá, už jsem jednou dostal od Velitele pohlavek za přílišnou otevřenost ;) Těším se, až na to přijdeš, uvidíš jak budeš na sebe pyšná...btw jak bylo na procházce ?
ad 1: Vynikajici ryby a jidlo vubec, pekny pobrezi, paradni vyhledy na majacich, necekany objev necekane krasnyho historickyho jadra Gdansku.
ad 2: Mistama hrozna cesta, kdyz ti i na mezinarodni cyklostezce do Ruska kolo neustale zapadava do pisku a furt ho musis tlacit - anebo se naopak ve vlhkych lesich kolem Gardneho a Lebskeho jezera kazdych dvacet metru brodis bahnem. Otresna kvalita lidi na mezinarodnich (!) pokladnach v tak velkych mestech, jako jsou Wroclaw a Gdansk. Kdo tam pojedete, nepocitejte, ze se domluvite anglicky nebo nemecky. A neskutecne hnusna a pro cyklisty nepratelska Gdynia. Je to velky jako Horni Lhota, ale dostat se tam pres dve dalnice z jednoho konce na druhy je bez navigace nemozny.
Nicmene, i kdyz ten prvni odstavec vypada proti tomu druhymu takovej nejakej pricmrndlej, mnohem vic bylo toho hezkyho.
:)
Zuzka: lubiqova rada byla ozaj velmi dobra, a i kdyz jsem taky nejprve zkousel to co ty, a neprineslo to zadne vysledky, po nejake chvili me napadlo, ze se mozna ta rada nemusi vykladat zase az tak uplne doslovne - a ejhle, cinklo
;)
tak ja sa teda pojdem prejst asi do toho parku...
no a ked teda spravim dobre prvy krok,a naskladam si ich ako pisal riciolo ,podla coho mam vyberat tie orechy a tycinky? ... pretoze ked ich jem rad zaradom tak mi nieje moc dobre...
....kedze lustim adventuru...
prisla som sem, sadla som si od vycerpanie do kresla... a mam v ruke pokresleny papier alebo popisany papier?