Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pmasarik & others : nemohl by někdo na momentík zaskočit na bar v Bratislavě a tady mě (nás) netrestuhodně ale o to intenzivněji nakopnout ? Díky moc ;)
to mi je jasne ze niekde robim stale nieco zle inak by mi to uz davno vyslo...viem z coho dostat text, len nikdy to nema spravny tvar... ja som hrozne zvedava ak to niekedy vyriesim ze aky jednoznacny bude potom pre mna ten popis na skrini ked nie a nie to jednoznacne pochopit...
@mia: robíš to zle. Skús si uvedomiť ako, alebo s čoho dokážeš získať text. Po tomto zistení je už len zopár techník ako s toho dokážeš niečo vydolovať. V diskusii je už také neskutočné množstvo hintov ktoré by si zaslúžili hviezdičky, že je to až trestuhodné. Povedal by som že tu je dokonca aj kompletný návod. Ak by som to zahviezdičkoval, hneď by bolo jasné na čo sa máš zamerať, ale ja to neurobím :)
...ja tomu stale nerozumiem .... ako uprimne ze strasne "jednoduchy a jednoznacny " popis riesenia?...no to iste... jednoduchy mozno jednoznacny urcite nie :-(
... snazim sa to zapisat podla obrazku a podla toho co mi tu radite ...
...prechadzam sa doprava, prechadzam sa dolava... dufam ze v tom parku nieje zakaz chodenia po trave...
-treba tie hnusne tycinky a orechy zahadzovat hned pri vstupe do parku?...pokial ich zacnem zahadzovat tam tak potom mam prejst doprava po trave dalej az k plotu?...v takomto pripade miniem jeden chodnik, blbost nie?
no kadzopadne prechadzam sa tu niekolko krat denne ...
[20.09.12 22:20:01] dajan: dakujeeeem, a dobre uz nebudem rozhadzovat orechy kade tade... a ty si sledujes ten cas, ci ani nie...
[20.09.12 14:57:07] lubiq: bola som sa dnes znovu poprechadzat po parku a trochu orechov porozhadzovat, prechadzala som sa aj doprava aj dolava, sem tam som isla zle, bo som dosla az k plotu a musiela som sa otocit, len neviem ci aj tam som mala nechat nejake tie orechy...
Piol: Gdansk taky neni marnej. Sice tam stejne jako v Gdyni neni ani jedina smerovka, jenomze na rozdil od ni tam maji inteligentne udelanou hlavni cestu, ktera te i bez ceduli zcela prirozene a intuitivne provede z jednoho konce od Sopot kolem pristavu pres centrum az na druhy konec smerem na Krynicu. V centru pak cyklisti muzou vsude, do jednosmerek, dokonce ani na hlavnim rynku neni znacka slez z kola (i kdyz to asi kazdej udela sam od sebe, pac je tam mraky lidi). A na prijezdu od Sopot maji genialne vyresene krizeni s pesimi pristupy k plazim (takove podlouhle dvojvlnovky, ktere te donuti lehce zpomalit, ale nevyhodi ze sedla) a dokonce jsem tam poprve v zivote zazil i kruhovy objezd pro cyklisty! :-D
dajan
Neprihlaseny
19.09.12 23:46:21
Neprihlaseny
dartagnan: dobrý večer, nemůžu se přihlásit, ani přes google účet, i žádost o zabudnuté heslo zůstala nevyslyšena :-(
Ak by som sa mohol spytat, v laboratoriu na tej zeleznej skrini sa na to HOO alebo co toje staci divat zdaleka alebo si treba oci vyocit?
Nie je nahodou jedno ci je pod tym HOO ta skrutenina alebo by to mohlo byt aj rovne?
[19.09.12 18:48:25] Poloniny: gratulujem a som rad ze mas potom. Ja som mal taky isty problem s hadankou na druhej strane, mozno ze tam to bude pre teba lahsie....drzim ti palce aj dalej
dufam ze by sme sa mohli stretnut v laboratoriu kde sme natlaceni ako sardinky v konzerve :D
Musim sa ospravedlnit, ze som vo fore (a v diskusii pod hadankou, ale to moderatori este nevedia:) ) tolko otravoval s Gabrielou. Ako sa hovori po boji, ved to bolo lahucke:) Stacilo sa pozorne divat.
@mia: Diky za radu skusat jednoduche postupy. Vyplatilo sa.
luftganja: ak ti mozem v polsku odporucit miesto kde maju radi cyklistov tak jednoznacne Krakow .. som tu uz vyse mesiaca a uplne zasnem ako maju vyriesene cyklocesty, v centre aj na radialach
@mia: podľa mňa si povieš A a možno trochu aj C, ale to už vieš takže skôr len A. Určite si nepovieš D.
Pomohlo by E: aháááá tak takto ten Einstein predbehol dobu.
Vsak nedrzim. Myslim, ze ja vic nez kdokoli jiny si uvedomuje, ze doby, kdy v Orbis pictus nazvy hadanek napomahaly a hadanky tam skutecne patrily, jsou navzdy minulosti.
;)