Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Stále ešte nie je vyriešená prvá jarná konina ! Ako ste mohli tušiť nemá s logikou moc spoločné. Veľkú rolu v tom hrá náhoda. Potrebujete len šťastie a vytrvalosť. Najväčšiu šancu majú tentokrat programátori. Takže je to oficiálne prvá hádanka ktorá je primárne pre nich (nepočíta sa do štatistík). Riešenie mi pošlite na email a hra je Vaša.
a tie cisla su nahodne alebo to ma svoj system?
desatinne cislo to nemoze byt? pretoze som uz mal vyhradenu hranicu medzi jednym jedinym cislom (napr. 1254-1255) ale stale nic...moze to znamenat ze len jedno cislo z radu je spravne?
- zaujimalo by ma aka je mensia pravdepodobnost ze ju vyriesim ked niesom zadien ITak
- su to len recnicke otazky kedze som si isty ze mi nikto neodpovie :)
Posledna kopia Magicky bola odoslana. Ostala uz len jedna hra. Trine. Kedze mi tu len zavadza uz by som ju rad niekomu poslal. Stale plati ze to bude ten kto vyriesi prvu jarnu koninu. Prezradim fakta:
- rozpatie cisiel 1000 - 10000
- hladane cislo sa meni po kazdych 10 pokusov
Lubiq, asi uz pockam na to, ze budem pri svojom pocitaci. S tym linkom sa k tomu neviem dostat a neviem presne co tam hladat. Daj nazov toho addonu priamo k hadanke.
Jéj, nové hádanky! Škoda, že na ne nemám čas... Zajtra je TMOU (http://www.tmou.cz/ ) a celý november je NaNoWriMo... (http://en.wikipedia .org/wiki/National_N ovel_Writing_Month)
Dartagnan: dakujem, tesim sa..
S druhou kopiu este pockam do zajtra do 20:00 ci sa niekto este prihlasi..
musim dbat aj na zdravie cerebrum, uz dnes dostal Complete Pack of Overlord (tri diely) a nechcem aby sa chudak uhral k smrti..;)
ak sa ale do zajtra do 20:00 nik iny neprihlasi, druhym prijemcom bude cerebrum.
lubiq78, wertu : hra odoslana
cerebrum, ja proti tomu nic nemam, su to kopie hry lubiq78 a jeho pravidla, staci dat suhlas a obratom posielam (ci uz tebe alebo niekomu inemu)