Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pmasarik: Na 100% s Tebou souhlasím Peťo, i u té mojí habaďúry stačí nápad a máš vymalované...podle mě se na to dá přijít i jen ze zadání, ale uznávám, že jsem v tomhle názoru podjatý a proto je dobře, že je tam ještě další nápověda. A toho partizána moc nepřeceňuj - už něco vyžvanil, jenom ti vyslýchači to nějak nezaznamenali, možná je třeba začít s torturou ;)
Ja som tým chcel len poukázať že nezmyselné čísla + slušný názov hádanky = rozlúštiteľné crypto, čo bohužiaľ pri tom dajanovom zatiaľ tak nie je. Pevne dúfam že aj to jeho bude pekné crypto, len sa tam nemáme čoho chytiť a partizán doteraz nič neporadil.
pytal som sa len preto, ze tam bol lek.kongres a pocas tej doby som ta nevidel zalogovaneho...tak len tak zo zaujimavosti a maly pokus o trafenie tvojho odborneho zamerania..
Lubiq: Martin znám jenom jako průjezdové město, několikrát za rok Martinem projíždíme, když jedem na chalupu na Liptove, mám to tam u vás strašně rád, Nízké Tatry, Chočské vrchy etc..Roháče- to je moje droga ;)... Ale město jsem si nikdy neprohl ídnul...proč se ptáš ? Dělo se tam něco zajímavěho ?