Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Lubkoko:děkuji, jedna konspirace je za mnou..i když jsem si jen tipla a vůbec nevím, jak bych to jinak vyřešila :-( Bohužel u těch dalších jsem v koncích, jdu si to projít ještě jednou, alespoň ty s hinty..třeba mám jen špatné počty...
po novom roku moj prvy na plno pracovny den, dufam ze som uz odoslal vsetky vianocne zoliky .. kto nedostal nech sa ozve .. komu sa zda ze zolik vobec nepomohol, moze sa ozvat tiez a ja posudim ci dostal vsetko co si zasluzil :)
zaroven avizujem ze zbieram podnety ku ktorym hadankam by ste chceli oficialnych zolikov .. neslubujem ze pridam na vsetko co chcete a uz vobec nie ze budu take ake si predstavujete ;) ale snaha sa tiez ceni .. dufam
tiez dufam ze v tomto novom roku zachovate priazen a budete nadalej informovat znamych o skvelych moznostiach rozvoja dusevneho zdriavia tejto stranky :) mam od vas par skvelych napadov, nieco dokonca mam aj rozpracovane ale ako obvikle s casom to nie je najidealne u mna, budem sa ale snazit .. 66 hadaniek za rok a jedna velka adventurka verim ze minuly rok stala za to
ked sme pri tej adventurke, stale je tam malo riesitelov a som si isty ze to dokaze dat viac .. mate na to
zuzkar: hint v laboratoriu kde hladat asi nieje :-(
...v diskusii (a vo fore) je napisany hadam uz cely navod aj ked verim ze je tazke si to poskladat...
treba si uvedomit ze je to adventura, a treba ist po stopach :-) ...a ano nieco by sa ti este okrem tych scanov hodilo ;)
bassetek: ako sama pises, ze nevies ako pri urcitych konspiraciach aj ked tam mas hint ... si urcite len kocik od riesenia, no tu sa ti tazko radi, pretoze uz vies ako to treba spravit a treba to bud len doklepnut alebo tam mas chybu a preto ti to nevychaza, ja by som si skusala prejst znovu vsetky moznosti...
Dawe007, primitivnější to už snad být nemůže, ale pro mě to bylo samozřejmě neřešitelné, protože jsem hledala zase nějakou vědu...název je výstižný a až ti to jednou docvakne, tak se tomu zasměješ jak je to jednoduché...
Bassetek to je opravdu home sweet home tak jednoduchý? Měl jsem nápad v koktejlu,ale nějak z něho sešlo, protože tam bylo až příliš znaků pod některými čísly
Ty, jo, tak to jsem v koncích úplně, konspirace jsou má noční můra :-( Všude mám nějaký hint- Šampon, Rychlé šípy, Rosetta apod., ale na řešení ne an e přijít i když 100% vím, že kroužím někde velmi blízko...Tak to bude trvat věčnost než to vyluštím...a o nových konspiracích ani nemluvím, tak jsem si ještě ani neškrtla...
Bassetek, myslim, ze podobna metoda este nebola, ale snad nie je tajomstvo, ze to ma najblizsie ku konspiraciam. Urcite vies, ze mnoho konspiracii je o vybrati spravnych pismeniek - nieco ako vyberanie hrozienok z kolaca alebo slaniny z bryndzovych halusiek. A dufam, ze si nevysluzim hviezdicky.
Kratka rekapitulacia BrainQuestu v cislach za cely rok 2012. Pocet jedinecnych navstev bol 97,776. Zobrazili sme viac nez milion stranok, konkretne 1,166,435 (tu sa nepocitaju samotne riesenia hadaniek). 50% navstev prislo zo slovenska a 20% z ciech (apelujem tymto na ceskych intelektualov o sirenie dobreho slova:) Navstevy prisli z 95 krajin sveta (pokryte vsetky svetadiely, 8 navstev prislo napriklad z Kenya).
Na BQ sa registrovalo presne 1319 novych uzivatelov (prekvapivo o 400 menej nez predchadzajuci rok). Medzi nimi oznacilo ze mame medzi sebou novych 448 muzov a 303 zien. Priemerny vek je 25 rokov. Tohto roku sme prekrocili 10tis registrovanych uzivatelov. Za rok ste vyriesili 79812 hadaniek, napisalo sa 6828 komentarov (co je doterajsi rekord) s textom ktory by zaplnil 655 stran A4 (v roku 2010 to bolo len 148) a pribudlo 66 novych hadaniek (o dve menej nez pred rokom i ked vzhladom na AM je to diskutabilne). Takze dohromady uz na BQ je 440 hadaniek v 8 katogoriach. Osem adventuriek pricom najnovsia Annus Mirabilis sa zda byt aktualne najtazsia. Aktualna uspesnost je 3.1% (dokoncilo to len 20 riesitelov)!
No právě, že nevím, jestli jsem s tím něco rozumného udělala, nevím totiž pořádně ani co bych měla, nic mě nenapadá..Byla už tady podobná metoda nebo je to novinka?
Ciklon, nescitaj, neodcitaj, nenasob, nedel ... ziadne matematicke operacie, ale u matematiky by si ostat mal, len nalistuj iny tematicky celok.
[07.01.13 14:19:47] Bassetek, aha, tak prvy krok uz mas aj ked nie je vobec podstatne, co to slovo znamena. A mozno si s tym uz aj robila, co mas, ale ta odradilo to, ze ti nevychadzalo nic rozumne.
Krucifix, spagat, motyka co treba robit s tou ulohou Diamanty vo Velkej diamantovej lupezi? Pekne prosim.
PS: Zoliky su na p... ani nato nie. Farbim, prekreslujem, scitam, odcitam dokonca v praci si to premietam na tabulu a cmaram tam fixou a nic ma nemapada ani ten pokakany hint nemam.
Toho už jsem se ptala :-)) I vím, co to slovo znamená, ale nějak nevím, co s tím dále..myslím, že než na to přijdu, tak ty už budeš mít celou adventurku vyřešenou :-)
Protože jestli jde zase o nějaké složitější crypto, tak jsem ztracená...
Jo a která číselka jsi měla na mysli, v Koktejlu nebo Home sweet home? Ten jsem už totiž vyřešila, pěkně dlouho jsem si tam seděla na vedení...
[07.01.13 12:47:23] Nemám nic, nějak mě u toho scanu nic nenapadá, kromě toho, že to podtržené slovo bude asi vodítko...ale mě tyhle crypta mi nejdou, tak nevím kde se to naučit.
zuzkar: i bych se chystala, ale nějak neumím poradit s gabrielou..., to bude u mně nadlouho, jak jsem již psala u koktejlu, nápady chodí kilometry daleko ode mne... :-(
A u Gabriely stojím a ne a ne se hnout z místa...jsem úplně zabržděná.. .-D
Bassetek, nechystas sa do Labaku? Nie je tam s kym popisat.
[07.01.13 11:13:50] Bassetek, treba sa lepsie pozriet na tie ciselka, ci ti ich rozsah nie je nejaky podozrivy.
[06.01.13 23:37:31] Pri Laboratoriu> zatial som nic nenasla, je nejaky hint na to kde hladat? Vo vrecku mam styri scany - jeden pouzijem neskor, tri som viac-menej pouzila. Chyba mi este nejaky, ci sa niektory pouzije viac-krat?