Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
piol: no mě by asi trefilo kdybych po roce hlavylámání přišel na princip a ten by se v půlce výsledného textu změnil... :D
Mysli trochu na naše zdraví :D
piol: zaujimavy napad, podla mna principy konspiracie to neporusuje, dolezita je ale riesitelnost napr. asi by bolo vhodne aby rozlusteny text bol hned na zaciatku vyberu a nie schovaný niekde po 15-20 zmyselnedavajucich znakoch, a pokial bude z rozlusteneho textu uplne jasne kde sa konci (koniec, stop, xxx ....), tak by to mohlo byt v poriadku, pokial to nebude text na pol strany z ktoreho sa vyberie trojslovne heslo :) ostatni mozu mat iny nazor
Ahojte, chcem načať jednu tému na diskusiu - očakávam že sa vyjadria skôr tvorcovia hádaniek ako ostatní riešitelia. Ide o konšpirácie - štandardne keď máme nejaký text a nájdeme postup riešenia, malo by platiť že toto pravidlo použijeme na celý text (napríklad: zadanie = "Hugo ešte stále lezie oknom", riešenie = prvé písmená = HESLO).
Myslíte si, že môže byť konšpirácia dobrá, pokiaľ vyberáme písmená zo zadania, ale len po určitý počet písmen?
Preto sa pýtam, lebo mám v hlave jednu konšpiráciu, kde (trošku preženiem) sa dajú písmená vyberať donekonečna - no heslo predsa len niekde musí skončiť :-) Asi ju pošlem Dartagnanovi na konzultáciu, no chcem poznať aj názor ostatných.
lubkoko, zuzkar: presne, to som chcel napisat aj ja, kriticke ulohy v adventurkach (al arabia, gabriela) a stare ulohy s malo riesitelmi, resp. malym percentom uspesnosti (otvorena/vyriesena) - k nim by aj bolo najlahsie vybrat spravneho zolika(aby neprezradil, ale nasmeroval), kedze databaza nespravnych odpovedi uz musi byt pekne velka
Dartagnan: ja by som uvital zolikov skor v adventurkach (tam kde to najviac stoji) pretoze podla mna by ich riesilo viac ludi a ked si sa na nich tak natrapil tak by si zasluzili aby boli aj riesene viac riesitelmi :)
Poloviční má název víc než vypovídající, to určitě dáš..Ty naposledy přidané jsou pro mne zatím esperanto...u ostatních mám hinty, ale pořád nemám fajfky, takže někde dělám chybu..
Ty jsi na tom ještě dobře, ale já a konspirace to není dobrá dvojka :) včera jsem měl pocit, že už mám poloviční, ale nakonec si přestávám být jistý i tím, že mám rozluštěnou 1. větu správně :/
ked sme pri tej novej adventure:
zuzkar - hned ako sa pohnes z laboratoria, ber ma so sebou... skrinu mam otvorenu a bojim sa sama pozriet dnu :D (buduci tyzden tu ale nie som, tak sa snaz v najblizsich dnoch... ;) )
zavinacmia> bude spristupnena, pisem si to, len premysliet ako to spravit a zaroven nespravit chybu .. o druhej veci co si mi pisala momentalne mi to vyfucalo z hlavy, prejdem emaily, na hodne emailov mam "flags" a vraciam sa k nim, pravdepodobne to bude aj tvoj pripad
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase