Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
teda pardon, ze to pisem tu, presuvam to k hadanke, tam by to uz malo byt "moderator-friendly" ... :)
[01.02.13 16:07:49] dajan: nieco take predpokladam :) akurat neviem prist na to cim ma tak vynikat... neviem ci robim dobre, ale snazim sa to napasovat na tie cisla z kriza... :|
zuzkar: mi hovor, ja to este ani rozdelene nemam... teda aj mam, ale neviem ci spravne... furt mam pocit ze pozemok sa da rozdelit viacerymi sposobmi... tak neviem...
[31.01.13 19:16:35] zuzkar: tak tie dva kroky nechapem ak mam pravdu povedat, ja som myslela, ze vzdy ked pouzijem stroj, prirata sa mi pokus... ale teraz fakt netusim...
co sa tyka toho komentara - mne otvoril oci :) problem som mala s tym, ze som sedela na zadku jak knedla, namiesto toho aby som sa poprechadzala... ked mi to docvaklo, tak vsetky ostatne hinty (hviezdy ako hviezdy, zemetrasenie a pod.) zapadli do seba...
Mám tu jednu vec ktorú neviem rozlúsknuť. Pri jazde cez dedinu Dunajský Klátov ma zaujala tabuľa na začiatku a konci dediny. Nevie niekto náhodou čo na tej tabuli je?
Je to reálna vec ktorá naozaj v tej dedine je, nejde o žiadnu moju hádanku :)
Weron, mne je jasne, ze dobre radi, ale mna z toho nic nenapada.
Este ma mata, ze Wertu to spravil na dva kroky a vraj je to spravitelne aj na jeden (aspon tak trvrdia udaje pri hadanke).