Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Našla jsem si o Grafikonu nějaké povídání, ale nic z toho neumím vyvodit, nevím kde a jak začít, jako ostatně skoro všude...U Magické bude asi jen nějaký fígl jak na to, ale mě ten obrázek k ničemu nenavedl, tak nevím...
zuzkar: Ty jsi v AM alespoň už před cílem, já pořád trčím na druhé straně a už nevím co s tím...
V konspiracích zabržděná, ale úplně, jen sbírám hinty a rady a ne a ne nic prolomit...Crypto totéž..Koktejl, Grafikon, Magická...vůbec nevím, kam se otočit a co dělat :-) Přitom bych tak ráda luštila, ale nedá se to...
Bassetek, ani nie. Ja trcim sama v Bratislava, vsetci tadial len preficali. V nedelu ma na Slovensku meniny Gabriela, tak dufam, ze pri tej prilezitosti AM dokoncim :-).
Dlazdica si hoci aj vytlac, mozno ti to pomoze. Je to trochu pracne, ale po chvilke mozes ziskat odhad a nebude to uz tak pracne. Tak sup do toho. Odmena je sladka :-).
Ach jo, já jsem totlně zabržděná u všeho..nikde se neumím pohnout z místa, hinty ani rady nepomáhají, chřipka mi dokonale zatemnila mozek...Nemá někdo nějakou "svěží" radu pro inspiraci a nové nastartování? :-D
pmasarik: ještě k tej ceduli : je na ní maďarský název obce Dunajský Klátov (Dunatőkés), čtený zprava doleva. Ta vnější podobnost s germánskými runami tam sice je, ale dle tety wiki ten skript přišel odněkud z Turecka a tady ho máš celý (aby si mohl v autě frajeřit ještě víc :-D)
http://en.wikipedia. org/wiki/Old_Hungari an_alphabet
no uz len najst tie Macky :) ale dakujem zuzkar :) a netvrdni tam tolko :) mne pomohol komenar od Ramiroji tu v tom fore ze okopoval dajan zlu zahradku :) a potom som pouzi
pmasarikovu radu z diskusie pri hadanke :)
Myslím tím písmena, která jsou v textu..klasická konspirace- podle nějakého pravidla vyberu písmena a dostanu odpověď...ale tady to bude v něčem jiném asi, takže moje hledání je neúspěšné..
zuzkar: U Prázdnoty se vybírá ze stávajících písmen a dostanu heslo nebo se jedná zase o nějaké koncrypto?Něco se mi rýsuje, ale nějak úpně to nesedí..musím měnit písmenka?