Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan: problem s AM sa pre teba najjednoduchsie da vyriesit, tak *****
07.02.13 09:24:27 - Dartagnan : tiez ma to napadlo ale nerad by som tuto moznost zatial vyuzival .. dufam ze dlho mi nebude trvat a konecne sa k tomu dostanem aby som to naprogramoval
Dartagnan, sme radi ze si sa ukazal, a ze si v poriadku :-)
...z gmailu mi neslo poslat ti mail, neviem kde bol problem, tak som ti ho poslal z azetu, mozes mi potom potvrdit ze ti prisiel? dakujem
pravda trosku som zaneprazdneny prispevky ale citam ale pokial to nie je nevyhnutne nereagujem .. na emaily som tiez moc neodpovedal ale uistujem vas ze k vsetkemu sa este len dostanem .. mozno uz cez vikend, uvidime
zuzkar sa stala moderatorkou, gratulujem ;)
co sa tyka diskusia AM, keby to bolo take jednoduche a hlavne mal trosku viac casu uz by to bolo .. zatial neostava nic ine len pockat
Dawe007: Dante je tuná jedna z blbějších hádanek :/ Pokud jsi z textu logicky vydedukoval to co já 15.08.12 01:09:30, tak se budeš s úhlem trápit do smrti. Zkus použít poněkud "zvrácenější" logiku a pak počítej...
@mia> no, uz sa stalo, ze som radenie prepiskla
O moderatora som pytala Dartagnana asi pred dvoma rokmi, mozno prehliadol ziadost, mozno mal svoje dovody preco nie.
Ad Bratislava, zamotana som, neviem sa hnut, Piol mi poskytol dost silnu napovedu a aj tak som sa k nicomu nedopracovala; tak si davam radsej oddych na chvilu
[06.02.13 20:46:29] Bassetek, tiez mi to chvilku trvalo.
zuzkar, no radenie ti ide :)
... tak by sa aspon ta rozrastajuca sa diskusiu tu presunula pod niektore hadanky....
... to ze Dartagnan nieje moc aktivny som si vsimla ... :(
a spristupnenie AM by bol naozaj fajn ....
ked uz sme pri tom preco este stale trcis v Bratislave? ;)
Bassetek, porovnala by som ho k tych dvom najlahsim
[06.02.13 19:02:20] @mia> moderatorov je dost, len mnohi uz nie su aktivni
Dartagnan sa uz asi mesiac neozval, cakala som, ze zahviezdickuje niektore moje komentare pri stroji casu, lebo teraz to moze len on
Bassetek, vseobecny navod na stegana neexistuje, kazde ma trochu iny figel, ale to pri Styroch zamkoch ozaj nie je tazke
Někdo to v diskusi k hádance připodobnil ke steganu, které nemám a nevím jak se řeší, tak si myslím, že to nedám..ale zkusím se s tím poprat...
Existuje někde nějaký návod k vyřešení těžších stegan? Ráda bych nějaké pokořila, ale fakt nevím jak :-(
Problém je, že já se absolutně ve steganu nechytám kromě prvních lehkých... jakmile je to stegano v kterém není jen to, co vidím na obrázku, jsem mimo..neznám způsob řešení a nemůžu najít nic, kde bych se to dočetla a naučila...
Dawe007 - všechny asi nee :-)