Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
No to nevím, právěže to pojmenování které jsem jim přiřadila se mi nezdá...sama se tomu směju a nejhorší je, že jsem to nikde nenašla v tom svém fasciklu :-) Možná jsem našla jen jeden předmět, jestli to je teda on a stejně nevím co s tím, prostě nezapíná :-(
To jo, já s ti představuji podobně - ke znaku hledám slovo které s ním souvisí :-)) Ale stejně si vůbec nejsem jistá ani nevím jestli na to jdu dobře...
bassetek: ja osobne si pod asociáciami predstavujem kategóriu asociácie na BQ .. teda k nejakému slovu hľadať niečo čo s ním súvisí .. tu ti stačí len to slovo samotné
Jo, vlastně vedlo, dostala jsem hint na Youki..ale dál nevím co s tím, takže dlší z hintů do sbírky..jen použít je dál neumím, což mě neskutečně štve...
[07.02.13 18:50:00] @mia, zajímavá úvaha...to mám chápat tak, že se jedná o asociaci? Už jsem totiž z toho hledání nějaká unavená a k ničemu to zatím nevedlo.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase