Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dawe, v baru nic nepřeváděj, pracuj s tím co vidíš, je to jednoduch é..nehledej nic složitého a za chvíli to máš :-)
Už jsi namixoval ten Koktejl? Já to mám dnes jako noční můru, motám se kolem toho celý den..nevím, proč jsem si zrovna toto vybrala když nevím co s tím..
zuzkar - popozerala som tvoje prispevky, zda sa ze mas problem tam, kde my sme len zacali - my sme sa zdrzali v dalsej faze, ale ak vyriesis to, s cim mas teraz problem tak, ako ti radi Piol29, tak nebudes mat neskor take problemy ako sme mali my :) - teda aspon ja. Dajan v poslednej faze robil asi inu chybu.
Uz ti je to dufam celkom jasne :D
Dajan, Ramiroja> dobre ma pobavili vase riesenia, rozmyslam, ci sa da nieco podobne spravit v slovencine, napriklad is is is is is?
Este mam na vas otazku, v Bratislave ste sa zdrzali trochu dlhsie, Dajan, ty si mal hint od zaciatku? Ci si si len myslel, ze to mas dobre rozlustene?
Ramiroja > jsi skvělá ! přišla jsi na další řešení, já mám
Nesnese se se sestrou... no nemá někdo smůlu ? konfliktní ségra a do toho ještě ty tektonické jevy ;)
Dajan, a medzery maju zostat tam kde su? Lebo ak nie, tak by to mohlo byt napr.
Potřese se se sesuvem.
Velmi zmysluplne to nie je, ale je to opis adrenalinoveho zazitku pocas zosuvu :)
Koukám, že se tu rozjíždí hádankařská party...a znáte tuhle ?
Dokážete doplnit čtyři písmena před a čtyři písmena za řetězec ES ES ES ES ES , tak aby vznikla smysluplná (česká) věta ?
Btw riderton: pokud se závod běží na okruhu na více kol, můžeš být kterýkoli (kromě prvního)
;)
bassetek neboj, prídu nové hádanky a tam sa nejaká čo sa ti zase zapáči nájde. Teraz choď pekne do kuchyne, urob si čaj, alebo kávu a uvidíš že to pomôže. Prípadne povedz doma niekomu aby si odsadol, možno ti len niekto sedí na kábli :)
V jednej knizke o cislach bola takato hadanka:
Lovec vystartoval z bodu B a vydal sa na juh, presiel kilometer a potom zamieril na zapad, opat presiel kilometer a vydal sa na sever a isiel kilometer az dorazil do bodu B. Cestou zastrelil medveda, akej farby bol kozuch medveda?