Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
V tom Baru moc možností s tím co máš a vidíš nemáš..v diskusi jsou dobré hinty a myslím, že po prvním kroku to tak jednoznačné není.Nevzdávej to.
Myslím taky, že vím, v čem máš problém, podívej se na to ještě trochu jinak, analyzuj co vidíš...ze všech stran...
Dawe : pokial mozes, pytaj sa pod hadankami... to ze sa tu vo fore riesi AM je len pre to lebo moderatori tam nemaju pristup... ale pod ostatnymi hadankami radit mozeme... tak sup tam ;-)
[10.02.13 12:48:59] V tom baru si budu muset asi něčeho loknout, protože nevím co s tím, ať udělám jakoukoli úpravu nevznikne nic smysluplného, až budu mít správnou metodu budu vědět po rozluštění 1. řádku, že jdu správnou cestou?
K poslednímu kroku hotelové izby: podobný princip řešení má jedna crypto hádanka, před nedávnem jsme ji tu řešili, liší se v tom, že v hotelové izbě přetváříš A na B, a v kryptu už má B ale potřebuješ získat A....
Piškvorky nejsou těžké na vyřešení, ale je potřeba dostat dobrý náp*****....
Ještě bych se tě chtěl zeptat na Insomniac, půlku mám, druhou polovinu mám řešit stejně, nebo spíš hledat někde jinde?
10.02.13 12:48:59 - System : Auto censore 10.02.13 13:20:25 - zavinacmia :
Já jsem se přesunula do Crypta, že se tam třeba někde chytím..ale nic, i ty zdánlivě jednoduché mi unikají..Už vím, co je poslední krok v Hotelové izbě,ale jakou to má podobnost s jinou hádankou to nevím...
Jsem zrovna u piškvorek, ale asi si je jdu raděj zahrát, protože taky nanic...
[10.02.13 11:32:06] No tak to jsi na tom donbře, já se ve steganu vůbec nechytám..dostala jem po letech hint na Youki a nevím co s tím stějně mám dělat, nic nevychází, tak jsem to vzdala..
V Baru pracuj s celým textem, myslím, že žolíci jsou tam celkem nápomocni, já si to už přesně nepamatuji, ale pomohli..Obzvl áště jeden z nich...
S tím, co tam vidíš pracuj, uprav podle toho co vidíš a za chvíli to máš!!
V baru jsem čekal na hinty a zjistil jsem, že mi jsou úplně na *****, mám pracovat s celým textem, nebo jen s částí a výsledek bude mít 24 znaků?
[10.02.13 10:31:00] Tak to jsme na tom podobně, aspoň jsem ale včera a dnes udělal další 3 stegana, zuzkar mohla bys mi prosím odpovědět (nebo naznačit) na otázky v koktejlu?
dnes sa mi snívalo že som mal na bq nevyriešenu hádanku a prišiel som na to ako ju vyriešiť. no keďže to bol len sen a taká hádanka tu nie je, môžem ju aspoň vymyslieť :-)
[09.02.13 12:33:49] @mia: aj dve :-)
zuzkar: takže hľadás niekoho v ba na pivo? :-)
Zaměřil ses na název? Z toho ti musí být jasné jak a kde máš vybírat...Klasický konspirační postup jen v souladu s názvem...žádná složitost, úplná jednoduchost.. Žádné mezery ani čárky...
Mě ty konspirace vůbec nejdou a to mi hned bylo jasné, tak to musíš dát :-)
Jinak teď nevím o čem je řeč, protože já už ani nevím, co je poslední krok :-(
ok, koktejl ještě nemám, ted večer jsem si dal chvíli pauzu, zítra na to zkusím vítnout znovu a snad něco dám, jen by mě ještě zajímalo k poloviční, je důležitá interpunkce a mezery? Ať zkouším co zkouším nic kloudného nevychází, abych se jen neptal, tak ti poradím, že to co jsem dnes udělal v posledním kroku hotelového pokoje, tak je to hodně podobné s řešením jedné hádanky, o které jsme se tu nedávno bavili
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase