Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Na odľahčenie diskusie jeden vtip (starý ale dobrý):
Pýta sa turista baču: "Bača. koľko máte oviec?"
Bača sa pozrie na stádo a po chvíľke hovorí: "180".
"Fíha, ako ste to tak rýchlo spo č ítali?"
"Jednoducho, spočítal som im nohy a vydelil štyrmi."
zuzkar, no to mě taky nějak nevychází...nevím kde dělám chybu, vychází mi divná čísla a někdy i stejná...asi špatně převádím...to bude zase nějaká úplná jednoduchost, proto mi to nejde :-(
No právě - dítě získá číslo třeba počtem rohů, rukou, nohou... apod. jestli chápeš kam tím mířím..tak jsem na to šla, ale pořád zle... myslím, že vím, kde hledat i jsem našla :-)) ještě ten čtvrtý předmět mě trochu zlobí, tam si nejsem tak úplně jistá, ale i když asi možná jo :-D
Ale čísla mě zatím unikají..
bassetek: ak si prišla na to čo je ten druhý znak tak som si na 99,9% istý že vieš kde hľadať .. tak tam pozri ešte raz a skús sa na tie predmety pozrieť očami dieťaťa .. ako dieťa z predmetov získa číslo?
No právě si neumím dát do souvislosti ty znaky a adventuru (mám nějaké vysvětlení proč ty znaky a ten příběh), ale nejsem si tak úplně jistá, že je to ok, že nejsem ve slepé uličce když nic nevychází..., takže nevím, jestli jdu dobře..navedl mě hlavně ten druhý znak, když jsem přišla na to co to je a tím jsem si téměř jistá, tak jsem zajásala, že to je ono a diskuse mě v tom utvrdila (ale tady si nemůžeme být ničím jistí :-))
Mimochodem, dívala jsem se na hru Černé historky, vypadá to zajímavě a je několik dílů..tak nevím, jestli se do toho taky nepustím když tady mi to nejde ..super tip!!!
urcite to nieje vsetko zle, len to nieje presne ...
ked som dosla je na to co znamenaju znaky bolo mi vsetko jasne , ako to myslis ze sa stracas v adventure?
Nevím jestli to mám správně, ale něco mi říká, že ano, ale nevím jak převádět na čísla když nic nesedí... (počet noh ani rukou, počet písmen, slov :-)) to jsou nejzákladnější způsoby co s tím dělám..ale jak jsem psala níže, nějak se v té adventuře ztrácím, takže třeba to je všechno špatně...
@mia ani nevím, jestli se kolem točím, moc toho teda nezkouším..mám vše pojmenované, jsem si téměř jistá, že dobře, vím, kde to je a dál mi uniká smysl adventury...nějak se mi prostě celý příběh vytratil..jak převádět co mám na čísla vůbec netuším..takže to ani nějak ne ře ším...
Myslím, že kolem odpovědí se točím u více hádanek a musím si dát asi pauzu, protože už mě to přestává bavit :-(
Bassetek : dnes som hrala super hru ( cerne historky) , a je naozaj strasne tocit sa okolo odpovede a nie a nie ju trafit, a som si spomenula na teba :) ... je to tazke ale raz urcite dojde ten napad, raz sa urcite trafis... !!! a hlavne pevne nervy ... drzim palce... :D
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase