Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ma sa objavit bublina vpravo hore. Ak ti to nefunguje (co by malo) tak asi mam este niekde chybu. Mne sa to ale zobrazuje spravne, takze otazka na teba: Aky prehliadac prave pouzivas ? Druha vec je aby si skusila spravit refresh.
Aha, takze z fora pridu notifikacie preto,ze som sem uz niekedy nieco napisala.. Teraz som prihlasena, ale nic som si nevsimla, ze si napisal, ako presne by sa ta notifikacia mala prejavovat? Asi som to len prehliadla.
Ramiroja, ano tyka sa ot aj komentarov napisanych tu vo fore. V tomto fore ale pre zmenu uz pisal hadam kazdy takze kazdemu to uz bude fungovat default. Keby sa ale niekto nasiel kto este nema ziaden zarez, mozete mu tymto sposobom spravit ping. Musi ale byt online. Notifikacia je aplikovana len na komentare ktore sa objavia po dobu co je clovek prihlaseny.
[06.11.13 14:21:12] Mimochodom tato nova funkcia by mala uplne odstranit problem s necakanym odhlasovanim z portalu. Je to ale nonve tak keby sa objavila akakolvek anomalia alebo mate navrh na zlepsenie, napiste.
Tak k novej funkcii este som pridal jednu vlastnost .. uzivatelia dostanu notifikaciu aj na komentare k hadankam kde sami nemusia mat vlozeny koment. Staci aby v novom komentary bolo pouzite v texte jeho meno. Takze ak v komentary napisete vetu "Dajan pomoc", pokial je dajan online hned mu vyskoci notifikacia. Priklad to nebol moc realny lebo dajan je moderator a on vidi vsetky notifikacie ale chcel som popisat len princip.
Dartagnan: tie nové komentáre na úvodných stránkách záložiek "Hádanky" a "Beta" sú super, tá lišta ale aj mne chýbala, ani nie tak kvôli tomu, aby som cez ňu pozeral nové komentáre, ale kvôli zobrazeniu rebríčka a možnosti vidieť, kto je práve prihlásený. Keď tam tá lišta nebola, tak jediná možnosť vidieť, kto je práve online, bola odhlásiť sa a zobraziť si hlavnú stránku, inak to nešlo. A samozrejme je aj dobre mať takto po ruke zobrazenie rebríčka riešiteľov bez nutnosti opustiť práve zobrazenú (riešenú) hádanku.
na vasu ziadost som vam spravil na uvodnej obrazovke hadaniek zoznam poslednych 50 komentarov, dokonca v celom zneni a aj tak stale tuzite po tej liste napravo :) vratil som ju, len mi vysvetlite aky je v nej benefit oproti tomu co som dal na hlavnej stranke ? mna napada akurat to ze sa da otvorit priamo z hadanky bez toho aby ste ju museli opustit
zaroven pre moderatorov som spristupnil novu ikonku ktora vam po vyrieseni ukaze vsetky hinty (netyka sa to specialnych hadaniek ako su zebry alebo napriklad cela adventurka AM)
ak by ste v ramci poslednych zmien zaznamenaly cokolvek podozrive, dajte mi vediet
pripajam sa k lubiqovi, a navyse mne chyba aj zoznam online pripojenych, nesiel by urobit kompromis? ked nemam vybranu konkretnu hadanku, tak nech je to tak ako je to teraz aktualne a pri otvorenej hadanke tak ako bolo predtym?
[31.10.13 19:27:42] ten kto je vo finale adventurky, skontroluj si odpovede
Dartagnan: uplne ze ale pomoc...nemam listu vpravo, kde je????nevidim prispevky k hadankam..nejaky zly duch mi ju zobral..nemas niekde LISTA.BACKUP ???
Bez komplikacii sa to predsa len neobislo. Je to predsa len halloween as trosku strasi a mne sa to podarilo opravit za 13min. Snad to nie je to az tak zle.
[30.10.13 22:19:22] peacem4ker, stastne aj vesele aj tebe ! :) moc pekny postreh
[30.10.13 22:15:56] mybrave, pekny aktualny avatar .. tiez som doma vyrezal jeden i ked nie tak velky .. k tvojej otazke zaujimave ze si prvy co sa pytas .. cas spustenia bude adekvatny aktualnej teme. tento krat by sa malo vsetko spustit samo automaticky a hadanky plne v rezii autorov co sa tyka obsahu, sam som teda na to zvedavy. budem ale nablizku keby sa nieco v tej automatike nepodarilo, predsa len je to premiera.