Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
ak nad tym fakt uvazujes, skus ubuntu.cz alebo mageia.cz, kde sa docitas naozaj viac...ale ak mas nejake otazky, rad odpoviem, ak viem..
[04.01.14 19:27:05] pmasarik: kludne zacni s ubuntu, je to asi dobra volba na odputanie sa od WIN, ja som zacal s mandrake-mandriva-ma geia (postupny vyvoj :)
uplne ti bude stacit, ak mu vyhradis 10 GB, a dalej budes pristupovat na NAS..
kludne ich mozes mat vedla seba niekolko vezrii a skusat ich vsetky:) ja som ich uz mal aj 4 linux + windows..
Lubiq môžem začať s Ubuntu, či je lepšie ničo iné. Nikdy som Linux ani nevidel :)
Koľko GB to zaberie? Mám len 64GB SSD + NAS na data a voľné mám už len 32GB.
kolbrik7 - díky za gratulace!! Pomohl vánoční žolík, já jsem už přemýšlení a další pokusy vzdala... Nakonec to nebylo asi tak hrozné jak vypadalo, ale pro mně jednoznačně zatím nejobtížnější a nejmíň oblíbená úloha.. a když vidím, co je dál, tak se mi ani do toho nechce.. ale tím se neřiď, je to pouze můj dojem..
a nehneval by som sa za nejaký čerstvý hint k tajnému labáku :D
[02.01.14 19:58:58] K tým google levelom v AM: aj mne to ukazuje celé šedé, ale keď kliknem vpravo na štatistiky, tak to nabehne, používam google chrome
Vsetko dobre do noveho roku. Nech rok 2014 je pre riesitelov uspesny a pre autorov dobre napady a len pozitivne hodnotenia a komentare. To iste Vam prajem aj v sukromnom zivote. Ked budem mat chvilku spravim znova nejaku kratku statistiku z minuleho roku.
Chcem sa spýtať, keď si otvoríte Tvoje odpovede alebo Štatistiky a je tam veľa záznamov, či aj vám ostatným sa nedá scrollovať až na koniec zoznamu, ale iba po určitú časť záznamov. A či sa to dá nejako fixnúť / obísť.
Ale ty statistiky ukazují nějak divně ne? Např. u hádanky v mixe Izba, mi ukazuje ve statistice (kruhová výseč) 59 pokusů. Ale ve statistice (papír nebo blok) mám 354, což odpovídá skutečnosti.
Kasandra, ale aj vsetci ostatni, ktori zacinaju lustit kategorie mix, crypto a pod...
ked si otvorite vpravo hore ikonku STATISTIKY, je dobre si pozriet informacie o hadanke (pocet krokov, pocet spravnych odpovedi, pocet hintov, ak su nejake..)
vo viacerych hadankach sa oplati zadat ako odpoved nazov hadanky, a dostanete hint, hlavne v BETA hadankach ich je dost..
Statistiky nemam presne, ale poviem z hlavy. Z adventuriek bola najfrekventovanejsia Annus Mirabilis a Velka diamantova lupez. Z konkretnych hadniek najviac ste chceli zolika na Gabrielu z AM a Al Arabiu z diamantovej lupezi. Dalej viac zolikov bolo poslanych napriklad na Monster, Pastelku, Styry zivly.
Piol, gratulujem k prvemu miestu.
Dartagnan, zvykol si robit aj statistiku, napriklad, ze ku ktorej hadanke bolo najviac poziadaviek na zolika.
[27.12.13 11:36:48] Piol, gratulujem k prvemu miestu.
Dartagnan, zvykol si robit aj statistiku, napriklad, ze ku ktorej hadanke bolo najviac poziadaviek na zolika.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase