Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pmasarik: Ja som tých géniusov myslela samozrejme V DOBROM!!!...dúfam,že sa nikto z vás neurazil,ok?:-)
Čo sa mňa týka,tiež som natom rovnako...nikdy v živote sa mi ani len neprisnilo,že práve ja sa budem vo voľnom čase zaoberať nejakými šiframi:-)))...a teraz?...neviem bez nich žiť!!:-))))).....Ale nie,jasné že zveličujem.Pravda je však taká,že ma celkom baví trošku si rozkmitať mozgové závity práve tu na BQ.Celkom mi to pomáha odreagovať sa:-))
Ja tiež nie som žiadny génius a pred 314 dňami som ani len netušil že niečo ako crypto, stegano a podobné existuje.
Ale internet a samoštúdium robí divy.
Ja osobne poradím všetkým tento online nástroj: http://home.paulschou.net/tools/xlate/
vetinari1: Zbožňujem,keď mi niekto dodá odvahu a silu dostať sa z beznádeje:-)))....vďaka Ti:-)...no,kávičku mám spravenú,pustím sa teda do lúskania toho ,,almanachu,, :-))...dúfam,že mi pomôže k ďaľšiemu vzostupu:-)...potom dám vedieť....
04dimension: nie som genius ale nasepkam len tak pre tvoje krasne oci, precitaj si moj prispevok na fore z 8.1. moze ta inspirovat k vyrieseniu viacerych hadaniek ;-)
...to je fakt,nemusíš vedieť všetko,stačí že si bronzový:-))...lenže to je Tvoje maximum,ďalej sa už nedostaneš:-)...zato ja ešte hádam o kúsok poskočím z tej mojej 168-čky!..len keby ste vy géniovia na popredných miestach trošku viacej našepkávali...teda aspoň mne:-)))))
:-)))...práve som Ti písala:-)...to akože doteraz si vôbec,ale že vôbec o tom nevedel?...hihi...aké podarené:-)
[17.01.12 07:26:20] Ak sa prihlásiš a chceš vidieť posledné komentáre,klikni si na štatistiky!..No nie na hornej lište,ale na bočnej strane VPRAVO!! ;-)
Už som to našiel, tu ikonku napravo som si doteraz vôbec nevšimol :)
[17.01.12 06:55:55] Nie, posledné komentáre sú vidieť na hlavnej stránke napravo v tom stĺpci pred prihlásením. Je tam 7 posledných komentárov. Ale ak sa prihlásite tak tento zoznam posledných komentárov už nikde nieje vidieť. Preto by som prijal aby som videl zoznam posledných komentárov aj v prihlásenom stave a najlepšie aj vo väčšom počte, nie len 7.
On asi myslí to, že keď je prihlásený ako moderátor, tak to čo je prezradené vidí bez hviezdičiek a teda nevie, či to už niekto zmoderoval. Inak si to vysvetliť neviem, keďže nie som moderátor.
...ale veď ich vidno aj keď si prihlásený!...stačí si kliknúť na štatistiky v pravo....nie?...teda aspoń u mňa to tak funguje....
...A čo sa týka tej podstránky,tiež som za:-)
Nieje v našich silách sledovať všetky komentáre a v prípade ak cez deň pribudne viac komentárov ako sa zmestí na úvodnú stránku o mnohých sa nikto ani nedozvie.
Preto ja navrhujem dorobiť, zvlášť podstránku kde bude napríklad posledných 50 komentárov. Zoznam nových komentárov k vyriešeným hádankám by tiež nebol na zahodenie, lebo človek sa aj tam niekedy niečo opýta a málokedy si to niekto všimne. Logika zobrazovanie pre jednotlivých užívateľov by bola síce zložitá, ale D je dobrý programátor a on to určite zvládne :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase