Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Počujte vy Excel experti. Mám jeden XLS súbor, s krátkym scriptom a nechcem stále potvrdzovať pri otváraní, že povoľujem scripty. Dá sa to spraviť tak, že by som svoj XLS otvoril priamo a cudzie by si pýtali povolenie vždy? Lebo vraj to nejde.
[25.04.12 23:25:12] Mori: Dobrý postreh s tým moknutím zdola. To ma dostalo. :-D
Maiky: vždycky, když si myslím, že déšť je dost dobrý důvod, proč nejet na kole, je mi vysvětleno, že na kole právě zmoknu míň, neboť jsem na dešti kratší dobu. Já si ale stejně myslím, že to je pitomost, já radši chodím pěšky. Obzvlášť v dešti.
Jinak čistě fyzikálně těch kapek na přední plochu by mělo být stejně (na kilometr), ať jdeš, nebo jedeš, zatímco kapek shora by mělo být stejně na jednotku času. Ale zní mi to trochu jako ten vtip o sféricky symetrických kuřatech. Navíc na kole moknu i zdola.
Nějak mi nic nefunguje. Nenačítají se statistiky na pravé straně, ani Tvoje odpovede. Když se dostanu na hádanku a kliknu na jinou tak zamrzne všechno ostatní.. musím dát refresh abych se dostal aspoň sem na forum.. Kde je chyba?
vetinari1: Ten pôdorys vynechaj, prestav si, že je vždy rovnaký. Ale ty si už odpovedal vlastne. A podľa mňa správne. Zámerne som napísal túto úlohu, lebo ma irituje, keď čítam ako správnu odpoveď, že vždy zmokneš rovnako. Nie je to pravda. Najlepšie to vidieť, keď trošku kvapká a mám zaparkované auto. V podstate môžem vtedy stierače vypnúť. Potom sa rozbehnem mestom a občas tie stiarače už musím zapnúť a mimo mesta 90 musím stierače zapnúť nastálo, lebo stŕham všetky kvapky pred sebou a viac ako pri mestskej jazde 50 km/h. Takže tiež je podľa mňa správna odpoveď, že viac zmokne ten čo je v pohybe. Pred pár rokmi som dosť chodil na bicykli a keď som zmokol, tak som vždy v duchu nadával, že kto vymyslel tú hlúpu hádanku, lebo vpredu som bol mokrý total.
maiky: za predpokladu ze dazd prsi kolmo dole, tak vtedy ked sa pohybujes, pretoze plosny prierez pri pohlade zhora ostava ten isty (zhora zmoknes rovnako) a este k tomu pri pohybe je potrebne pripocitat kvapky, ktore naberies "na prednu plochu",....a ak by som bol detailista tak na***** by si zmokol viac aj keby si sa nehybal, uz len kvoli tomu ze na nom sedis a mas vacsi podorys (co som v predchadzajucej uvahe zanedbal) to je moja teoria
21.04.12 16:56:33 - System : Auto censore 21.04.12 18:18:01 - vetinari1 : bicykli ....az som sa zhrozil ked som precital co som napisal, 2 hrubky v jednom slove
Dartagnan: A ak tam aj bude crypto, nech nie je také zložité ako v somárovi.
[18.04.12 22:02:31] Dartagnan: Palec hore za trailer. Už som myslel, že si ju spustil a zrazu to comming soon. :-D Dúfam, že tam nebude nejaké crypto, lebo budem veľmi smutný.