Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar: použil všetko a tým získal cyklus o ktorom sa hovorí v diskusii. Aj ja som mal najskôr len tento cyklus, až po pochopení konskej nápovedy som zmenil prístup k tomu.
tym padom to co robim s inymi poziciamy robim zbytocne, pretoze to iste sa neda aplikovat na medzeru. nooo a potom zrejme neviem, ze co presne znamenaju jednotlive sucasti - kedze to nie je kon. kon by tu bol asi velmi easy :)
zuzkar - veru treba nieco ine, ale zatial neviem co, lebo z toho co som uz urobil mi nejak z toho nic nevychadza. hlavne neviem co s poziciami 2-8 a 3-3. :(
iroot> ak som dobre pochopila, tak si pri dazdnikoch uz na dobrej ceste, ale na zaver musis spravit nieco ine nez robis
a keby si mal spraveneho konika, tak ti to nepomoze
peto549: nechcem pisat pod hadanku o inej hadanke tak to dam tu...v matrixe sa drz diskusie je tam vela napovied a pomocou hintov ktore dostanes z hadanky sa dokazes vylucovacou metodou dopracovat k tomu "aka" je to sifra :)
Len pre info. Dakujem Vsetkym za emaily s navrhami. Nemal som cas nikomu odpisat tak len aby ste vedeli ze Vas neignorujem. Som teraz trosku viac zahlteny pracou. V kazdom pripade mam v plane novu adventurku spustit tento mesiac.
A k vsetkym neodpovedanym emailom sa dostanem najneskor do buduceho tyzdna.
aj ja som myslel, ze to vypukne dnes, ale vobec nevadi, kedze na dnesok mam typicke slovenske dovolenkove priania: slnko, voda, piesok ...a nech sa nepokazi miesacka :-(
Maiky> Zalezi aku mas verziu Excelu, ja mam aktualne 2010 a tam sa to nastavuje v Trust Center -> Trusted Location. Funguje to tak ze nastavis si cestu k doverihodnym suborom kde ti uz nebude vyskakovat hlaska. Na tejto ceste budes mat vlastne subory ktorym veris. Toto iste plati aj pre Word a Access.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase