Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
drobne info k aktualnemu stavu:
- preklad do anglictiny mi uz prisiel a musim povedat ze je to skutocne pekna praca :) uvidime co na to povedia native speakers
- dokonca sa mi to vcera podarilo aj naimplementovat
- este par testov a drobnych uprav a odpocitavadlo na hlavnej stranke bude dodrzane presne
- ten zolik po roku nie je zly napad ale nie ste prvy koho to napadlo. trosku sa myslienka prekriva so zlatimi, vianocnymi pripadne potencionalne premiovimi zolikmi ale nehovorim ze by to neslo.
- podobny navrh hodnotenia aky popisuje Ramiroja uz je implementovany napriklad v statistikach "Adventurky" (odpoved: ano zda sa mi dobry)
- padla otazka kolko pribudne novych hadaniek popri novej adventurke .. odpoved : ziadna. Stale som pisal, najskor adventurka , potom nejaky balicek hadaniek. Priblizny odhad, adventurka = vid pocitadlo, hadanky = az skonci leto.
vetinari1: rozmyslala som ze koeficientom obtiaznosti by mohlo byt aj take nieco - percentualne vyjadrenie poctu riesitelov ktori hadanku vyriesili / ti, ktori si hadanku otvorili. Doba/ pocet riesitelov by sa ten koeficient menil k horsiemu pri starych hadankach (aj ked verim, ze novi riesitelia stale pribudaju.. )
tomu verim aj ja, ze mnoho ludi by sa dokazalo posunut o kus(ok) dalej. samozrejme ze by nemalo zmysel aplikovat to na prvu polovicu hadaniek z kazdej sekcie. kedze tie maju snad vsetci. ale druha polovica, v niekterych sekcia az tretia tretina ma dost malo riesitelov. a prave tam by sa tieto jokre mohli aplikovat. kto by bol vazne v koncoch, zolika by si otvoril.
aj ked bol by trosku problem, co dat ako zolika pri viac-bodovych hadankach.
tam by sa to muselo nejak zautomatizovat podla ziskanych hintov. bolo by predsa zbytone dat zolika na 1.krok pre cloveka co by bol dajme tomu na poslednom kroku pred cielom.
iroot: nie je to zly napad, ja ho sice aspon rok nevyuzijem, ale urcite by to mnohym pomohlo a motivovalo vratit sa aj k uloham s ktorými nevedeli pohnut. Urcite taky zolik nema vyznam pri jednoduchych ulohach a nie je realne takych zolikov pridat ku vsetkym uloham, ale napr. iba k 10 najtazsim. Len treba zistit ktore to su napr. pomer doba odkedy je hadanka uverejnena/pocet riesitelov. A takyto "objektivny" koeficient obtiaznosti by mohol byt uvedeny aj pri hadankach, alebo v statistikach
ja som za, aj ked to este chvilu nebudem moct vyuzit, ale casom sa to urcite zide...
poloniny - a co ideme robit s "tym" zolikom v "tej" ulohe? ...dame brainstorming? :D
Pripajam sa k irootovmu navrhu!
Kto bude dalsi? :)
I ked uz zivo vidim to sklamanie: clovek rok caka na zolika, aby sa dozvedel, napriklad ze "a". :-D
(Sorry za vyzradenie zolika. V tomto pripade si ale myslim, ze stejne nepomoze ani tym, co vedia, z ktorej je hadanky.)
Už len 9. Ale ako vidím, tak voláko tu diskusia nežije. Asi to teplo pripieklo hlavy a nikomu sa nechce rozmýšľať. Mne veru tiež nie. Všade som zaseknutý a nemám chuť na nič. Už nech je tu adventúra. Síce budem zaseknutý hneď na začiatku, ale aspoň budem mať dobrý pocit, že som sa na adventúru tešil. To som zvedavý koľko pribudne nových hádaniek mimo nej.
[14.06.12 01:23:52] Najprv som odpočítaval dni do koncertu Leeland v Trnave a teraz odpočítavať dni do novej adventúrky? No dobre, tak *****. :-D