Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubiq78: Myslím, že v novom Firefoxe 13 je taká vymoženosť, že sa vypína aktivita na neaktívnych kartách, aby sa rýáchlejšie dalo pracovať s aktuálne otvorenou kartou. Neviem presne ako to funguje, či aj zastaví javascript a podobne, ale možno je to spôsobené tým. Mne to nerobí, ale ja mám zas nejaké rozšírenie, ktoré mi vypína kompletne všetku aktivitu na neaktívnych kartách. To som tam dával ešte vo Firefoxe 12.
DARTAGNAN .. v tom scripte na zobrazovanie casu mas niekde malu chybu,alebo je tu nejaka anomalia v prehliadaci firefox..
ked si otvorim stranku, vidim bezat cas normalne, t.j. cislo sa "odsuva" v smere dolu a pod nim sa objavuje nove...
ked sa po case ale vratim k tejto stale otvorenej stranke (preskocim z ineho tabu) po asi pol hodine, aktualne cislo sekundy sa neodsuva smerom dolu, ale pred aktualne cislo sekundy sa predsuva zospodu prazdny list, ktory ked pride na miesto, zmeni sa na nove cislo sekundy.
absolutne to nieje dolezite v tomto momente, pred pridanim advent. len som ta chcel informovat...
tato anomalia sa deje len pri jednotkach sekund...
[29.06.12 21:49:20] dakujem chlapi, porod to teda bol...dakujem za pomoc..
uz ste pripraveni na zajtra??
Prave mi dorazil aj nejaky drobny preklad a konzultacie z nemecka takze uz by to malo byt komplet. Release scripty su pripravene, este email template pripadne wallpaper a zajtra sa zvysi spotreba elektriky u mojho webhostingu.
Mori, mozem Ta uistit ze prvy level urcite das. Dokonca mozno aj druhy ;)
Popis pribehu, ani nie. Ten budete objavovat postupne. Mozno akurat by som mohol povedat ze si pripravte mapy, bude sa trosku cestovat. Pripravil som ale pre Vas "sound track". Adventurka sice este nie je spustena ale to nie je dovod aby soundtrack nevysiel skor. Je to mix 10 skladieb ktore boli pouzite pri vytvarani adventurky. S nou maju ale maximalne tolko spolocne ze som ich mal na usiach ked som na tom pracoval, nic viac. Vzdy ked sa mi niektora z nich zapacila, zapisal som si ju a teraz ich tu mate. Soundtrack je trosku tvrdsieho kalibru (ostatne ako aj samotna adventurka). Najdete tam ale aj dve skladby kde sa gitary nevyskytuju. Tak uvidime ci je niekto podobnej krvnej skupiny. Vzhladom na roznorodost si ale myslim ze vacsina z Vas si nejaku skladbu najde co sa jej bude pacit. Osobne som ako hlavnu skladbu adventurky vybral Wheel of Time. Co Vy ?
Dartagnan: Daj nám aspoň popis prbehu, o čo vlastne v adventúrke ide, nech máme ďalší puzzle do skladačky.
[25.06.12 11:51:37] Súhlasím s návrhom iroota a navrhujem vytvoriť interaktívnych žolíkov. Podľa posledných zadaných odpovedí by žolík zistil, v ktorom "kroku" sa riešiteľ nachádza a podľa toho by dostal žolíka mieru. Často totiž ignorujem žolíkov, lebo aj tak dostanem len žolíka na to čo už viem a na to kde stojím často žolík ani nie je.
Mori, ano prislo mi to za co som Ti moc vdacny. Bol som ale tyzden mimo takze som to nestihol spracovat. Takze je to v stave "ceka na spracovani". Urcite to pojde mimo akykolvek poradovnik aky som popisoval. Hned ako budem mat chvilku tak to tam pridam. Ospravedlnujem sa za zdrzanie, hlavne preto ze si mi tie preklady poslala v podstate obratom.
Dartagnan, asi před 14 dny jsem přeložila & poslala e-mailem Karcoolku, Minilab a palmovou rozcvičku. Ztratilo se to, čeká to na zpracování, nebo to bylo odloženo jako spam?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase