Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Annus Mirabilis mi prislo ako najlepsi mozny nazov. Okrem toho latinu mam rad, ako sti si uz v niekolkych hadankach mohli vsimnut. Ale ak uz patras preco prave tento nazov, tak analogia s Albertom Einstenom je myslim jasna.
Mori: Keď budem doma, pozriem jeho názov, ale RAM to nešetrí, len to zastavuje všetkú aktivitu na neaktívnych taboch a tým pádom ide nie je počítač pri viac otvorených taboch taký spomalený.
[30.06.12 11:12:33] Gratulujem k okrúhlemu počtu hádaniek. Myslím, že od spustenia BQ je tu okrúhle číslo prvýkrát.
Mně to ve Firefoxu pod Win7 mění sekundy častěji, než by mělo, takže se krásně graficky vymění třeba jednička za jedničku. Ovšem co je důležitější, v Linuxu (také FF) je to OK :-)
Maiky, jak se jmenuje takový add-on? Já kdysi používala BarTab, ale ten už nějaký pátek není kompatibilní. Žila jsem v domnění, že novější FF má tuto službu (unloadování tabů) implicitně, ale pokud máš rozšíření, které mu zabrání zahltit mi RAM, sem s ním!
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase