Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Tak to ti zavidim, zuzkar:)
Ja stale bojujem so styrmi klucmi. Hlavne s tym stvrtym, poslednym, vobec neviem zistit, co ten znak (je to skor geometricky utvar, najjednoduchsi zo styroch symbolov) predstavuje. Som az tak bezradny, ze zase skemram v hlavnom fore o pomoc a cakam, kto ma tu ako prvy posle do haja:)
Uz som tu vecicku identifikoval tromi roznymi sposobmi a nic. Neporadil by mi niekto, aspon v ktorej casti "originalu" to hladat? Postupne som veril, ze to vidim uplne dolu, vlavo hore, vlavo uprostred... Nic z toho nebolo spravne.
zuzkar:No, kdyby to bralo i jiné názvy z wiki atd., tak už to mám dříve...zmátlo mě to a svedlo jinam...ale jsem ráda, že je to za mnou, ani nevíš jak :-D
Dawe007 : HSH zkus úúúplný základ, ten nejjednodušší co tě první napadne když začínáš něco luštit...
a u black hole je v diskusi silný hint, zkus ji pročíst..
Já pořád nic a nevím, jestli ted nejsem s tím obrázkem už úplně domotaná, hledám už kdeco..a vidím ten obrázek všude...
BTW ten sweet home mě pořád ne a ne dojít, normálně se mi o tom i zdá :(
[10.01.13 17:18:35] Bassetek: vím jaký to je když nemáš tušení co hledat (viz já Lunapark a black hole sun), takže ti dám malou radu: Obrázek toho co hledáš nemusí být jedinou záhadou, nemuselo by se to zdát, ale má hodně co dočinění s BQ.
Myslím, že jsem našla přesně ten, ale když to nemám správně, tak už nevím...připadám si jako bych zakopla o bludný kořen :-))
Aspoň se doma nenudíš, to jsou hezké starosti s dětma :-)
zuzkar, už si musím dát pauzu, protože už mi z toho šediví vlasy...i jsem našla něco, co by mohlo být a je to i v USA jak se píše v diskusi a zase nic..tak já už nevím...
[09.01.13 23:40:41] Bassetek, daj si s tou Literas Medica (inak, zavadzajuci nazov) chvilku pokoj, mozno ta raz same napadne, aky vyraz zadat na hladanie a mozno to uvidis niekedy v telke v nejakom dokumente.
zuzkar: gratuluji!!Říkala jsem ti, že než já vyřeším Gabrielu, ty budeš mít celou adventuru!!!Já jsem se v Gabriele nikam nepohla, samé nesmysly vycházejí :-)