Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar, asi nevím nic..pořád vše špatně, už nevím, co mám kde vybírat a nechávat ani podle čeho :-(
To zas bude moje noční můra stejně jako ten poslední orbis pictus...
Bassetek, mam pocit, ze uz takmer vsetko vies, mozno si s tym uz aj robila to, co treba, ale si to zavrhla, lebo sa ti zdalo, ze vychadzaju nezmysly. Tiez som sa s tym chvilku hrala, kym som tam vyzmykala, co bolo treba, vybrala kostky a ostala len cista duzina.
[13.01.13 20:55:03] Dawe, nahody sice na BQ neexistuju, ale s tymi rovnakymi pismenami si nepomozes k vylusteniu.
A skusim to este raz i ja:)
Je dobry dovod, preco je tridsiatich klucov prave 30, ze? A nie napriklad (ako navrhovali niektori v diskusii) 23, 26 alebo 31?
Verim, ze ano, tak ma nesklamte:)
bassetek: Mas uz vyrieseny prvy riadok? S tym slovom staci carovat az potom.
Navod na "rozlustenie" prveho riadku je v skutocnosti v tvojom poslednom komentari k tej ulohe.
Ak prezradzam vela, tak prosim moderatorov o "opravu":)
A ak uz prvy riadok mas, tak mozno ten komentar pomoze niekomu inemu (ak mi ho nevyhviezdickuju).
[13.01.13 16:56:07] Bassetek, a co s tym vlastne robis? Prepocitavat je zbytocne ...
[13.01.13 16:53:47] Dawe> Ja s Ridertonom nesuhlasim, nemyslim, ze je to az tak dobry hint ... lepsi hint je ten nazov ... ak aspon trochu rozumies nemcine
Tak nie. Stvrty predmet asi mam, ale ziadny z mojich postupov nefunguje. A to som si pre tento raz vybral tie najjednoduchsie. Skoda, ze sa uz nediskutuje pri hadanke, je tam vazne smutno.
[12.01.13 14:41:14] Vdaka, zuzkar, myslim, ze uz ho mam :-)
Este skusit par moznosti, ako to pouzit, a som konecne za dverami:) Snad.
Inak, skoda, ze modaratori tam nemozu pisat, clovek sa tam citi taky osamely.
[12.01.13 13:03:57] Poloniny, vsimla som si, ze si dostal rovnakeho vianocneho zolika ako ja. Po stvrtom sa pozeraj v podobnych oblastiach, kde si nasiel tretie.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase