Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
mia - srdecne gratulujem, tak konecne nejaka baba co to pekne chlapcom natrela :)
zuzkar, lubkoko a dalsi co riesite tie Galaxy - skuste zacat levelom B alebo C, ten A je najtazsi podla mna. A k rieseniu nepotrebujete nic ine len to co tam mate k dispozicii plus nejake poznamky si robit - ci uz elektronicky alebo na papier
Dartagnan: přístup funguje, až bude více času tak se tam mrknu a trochu pouklízím :)
dajan: klidně něco zorganizuj. Pokud budu mít volno tak bych dorazil :)
Dartagnan, bolo by mozne spravit, aby v hadankach, kde je casove obmedzenie, tak aby sa pri vypisani hintu nespustalo odpocitavanie? Ci tiez to ma poskytnut cas na premyslenie?
zaujimala by ma spatna vazba k AM (moderatory)
a tiez ku Crypto Galaxy Tab , hlavne od toho co ma hadanku vyriesenu .. diskusiu prosim do LEVEL C
nejake hinty urcite pridam .. mal som to aj v umysle ale nakoniec som sa pustil do noveho balicku
v poslednej dobe ste ma zahrnuli napadami a navrhami mimoriadne takze som v podstate nestihol spravit ani tretinu .. takze mate sa este na co tesit