Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Pokud to máš dobře přepsané, mělo by být jasné co s tím, na papíru máš návod...
A výstižný žolík..zkus do konce i když vychází nesmysly, určitě na to dojdeš..
Evush - děkuji za upozornění, kouknu na to ještě jednou, po mnoha pokusech jsem to vzdala.Byla jsem přesvědčena, že počítám dobře, ale když nic nevycházelo nechala jsem toho..
Dawe007, jen jestli jsi právěže nestříhal až moc, když sis málem ustřihnul prsty..radili jsme ti, že s mírou...
Jestli nakonec není ten excel lepší, aspoň nepřestřihneš co nemáš.. Pojď raději do Tajného laboratoria, já už nevím co tam dál :-))
bassetek: viděla jsem v diskuzi tvůj 'letecký' problém - měla jsem ho sama veeeelmi dlouho, byla jsem přesvědčená, že počítám správně, a ono nic - tak mě napadlo, jestli nemáš stejný problém - prohlédla sis pořádně diskuzi? A všimla si toho veledůležitého komentáře od vetinari? Z 1. listopadu zhruba osm třicet? :)
Jo, a stříhat tak akorát, ani moc a ani málo... :-)
[02.03.13 23:16:36] Dawe007, já už si to tak přesně nepamatuji, ale dotáhni nápad až do konce, já myslím, že to není vidět hned..
[02.03.13 13:47:31] Protože excel ti určitě dává více možností jak s textem dále pracovat, tady mrkev nepomůže a přepisovaní - je to zbytečně pracné, když máš takový nástroj jako excel k dispozici...
no když mě se to zdá jako neřešitelný problém.. Co pořád máte všichni s tím excelem? Mám vytištěno, písmena mám pěkně pod sebou tak nechápu kde je problém, že mi nic nevychází :/
Dawe007 - k VDL- není to fakt nic složitého, postup máš na papíru a excel se hodí...začni podle posl.žolíka a dotáhni své pokusy až do konce, toto je myslím jedna z těch jednodušších úloh..Já jsem teda s tím neměla problém a to mi krypto dělá pěkné problémy :-))
Tak honem ať můžeš přijít poradit něco do AM, já už mám z toho tam šedivé vlasy a obrůstám pavučinou :-D
Dajan: buona sera..isiel som isiel. az teraz som narazil na tvoj pozdrav. lenze ked som zdravil tou recou ako pises, tak sa mi darilo, ale tu, kde sa zdravi: Zdravstvujte! sa mi nejako nedari, a ani nemam moc dobre pripojenie. nastastie zajtra odlietam. tak snad doma to pojde..
bassetek @ zrušený let: promiň, konspirace. Já tím nic nemyslela, neuvědomila jsem si, že tě tím zmatu.
Ale koneckonců krypto je (nově) nadmnožina konspirací, ne?