Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Mori - nechápu vůbec ten princip, takže vytrvalost mi je asi k ničemu..jestli to má zase navíc něco společného se "školením " tak to je pro mě stále ještě chození poslepu..s tím se zatím moc nekamarádím jen trochu oťukávám..
[07.03.13 16:40:58] Dawe- zamysli se pořádně nad tím žolíkem...víš jak pracuje...? Tak podle toho konej..jednoduše, podle zadání na papíru..křížovky lušti v časopise.. :-)
Bass: mixovat jsem myslel vzít 1 ustřiženou část a vpravit ji mezi ostatní a to postupně aplikovat podle návodu, ale tak asi ne, ještě napadlo, že na to vykašlu a udělám si takovou křížovku tak uvidíme jak to dopadne
Magicka- taky mi nedocvakává Mori, to zas bude habaďůra... a tablet...no to ani nemluvím...na princip jsem přišla, ale nic v něm nenach ázím...logiku nevidím...Jestli to nebude tím, že jsem si ho ještě nekoupila :-)
[07.03.13 16:23:32] Dawe- mixovat pro mne znamená smíchat vše dokupy...a to bys asi nic neviděl :-) Možná po nějaké té sklence bys tam něco našel, ale tudy cesta nevede...stříháš moc a mixuješ co nemáš asi..
Musíš si to dobře srovnat a návod tam máš taky...já jsem taky to řešení neviděla hned jak píše Mori, takže důkladně prostuduj co ti vyšlo a vydrž až do konce i když se ti to třeba nezdá...
Ad bar -- pravda to je, jenže mně by to bylo bývalo zavedlo... Resp. si pamatuju, že jsem správnou odpověď osobně napoprvé zahodila s tím, že je to nesmysl.
Diskusi u magicky jsem četla asitak třicetkrát, ale nápad zatím nic. Ale dávám tomu rok, maximálně dva! :-)
(Zato na tu 77 budu nejspíš potřebovat ještě několikery vánoce)
@mia: takhle kdybyste zkusili nadmíru poradit třeba v 77 nebo v magicce :-)
[07.03.13 15:47:33] Dawe, v baru udělej nejlogičtější věc a pak se *důkladně* podívej na to, co ti vyšlo, ne že to hned zahodíš. Někdo ti tam psal, že už první písmenka dávají smysl, ale pokud si to pamatuju dobře, tohle je velice diskutabilní až zavádějící informace.
Dawe, to není Kokteil...takže nic nemíchej, přepiš si to do excelu přesně podle papíru.Návod máš taky na papíře... a pak jednoduše. Jednodu še..nemíchat, netřepat :-)
Tablet ned ávám..absolutně to nechápu..Pokaždé vychází něco jiného podle toho kolik zadám..to není nic pro mne..
->a vseobecne by si sa mala naucit sa zhrnut si fakty, a zistenia ci uz svoje alebo z diskusie (...a to neplati len pre teba, vacsina ludi si neprejde poriadne diskusiu, nepopremyslaju nad tym co sa tam pise a potom sa otazky zbytocne opakuju)
...diskusia byva vacsinou napomocna, a my sa ti snazime poradit kolkokrat az nadmieru, len mi niekedy pride ze sa dostatocne nezamyslas nad aj tym co a vlastne preco ti to tak piseme...
->a dolezite je dotahovat veci az do konca, vyskusat vsetky varianty a az potom skusit dalsi napad...
-> a ako ta uz dlhsiu dobu sledujem , mas vela hadaniek pred vyriesenim, skus si ich pekne prejst jednu po druhej , spisat si co vies, poriadne popremyslat nad radami v diskusii a uvidis ze to pomalicky pojde :) a nechcem od teba pocut ze si zufala a to nikdy nedas! das !!! :D
Stačí ti pouze to co vidíš, to víš že to můžeš dát a určitě to pokoříš, mám stejný pocit v baru, vyzkoušel jsem milion možností, mám nastříháno, promíchal jsem to jedním i druhým směrem pořád nic jen text typu kjdksjkdjkioirsoaisk
Já už to nechávám uležet, protože čím víc na to tlačím tím míň to jde.Bohužel ne jen v AM, ale v celém BQ :-( Jsem ve slepé uličce a nic nejde prolomit :-(
Bassetku, já v tom laboratoriu trčela tři čtvrtě roku, ty tam nejsi ještě ani měsíc:-)
Uvidíš, že až se ti ty vědomosti správně poskládají, půjde to hned (a nejspíš mě ještě i dohoníš:-)
Mori, já to stegano nějak všobecně nedávám :-((
Tak jsem to nechala tak, ale vidím, že jsem zabržděná už všude..Ty už budeš mít AM celou a já jsem pořád v laboratoriu a v křesle v knihovně :-((